Kezdőlap Otthon Lakberendezés Geberit ONE a WC-ben – forradalmi újítások!

Geberit ONE a WC-ben – forradalmi újítások!

528
https://hu.pinterest.com/pin/202380576994281586/

Volt már olyan érzésed egy fürdőszobában, hogy “ez igen, ez szinte űrtechnológia”? A Geberit által fejlesztett és kínált Geberit ONE WC előnyeit megismerve érzed majd, hogy csak ezt akarod a fürdőszobádba.

Talán mindenki hallott már a perem nélküli WC-öblítésről. Ez önmagában is olyan új technológia, mely higiénikusabbá teszi a WC-használatot. Megkönnyíti a WC takarítását, ugyanis nincs rejtett vízkőlerakódás, amihez nem tudunk hozzáférni. Nem kell pacsmagolnunk a különféle csodamegoldást ígérő vegyszerekkel, melyek úgyis lefolynak a kritikus területről, ahol éppen hatniuk kellene. Láthattunk már ehhez hasonló megoldásokat különféle gyártóknál. Nézzük meg azt, hogy miben ígér többet a Geberit ONE, mi adja az aha-élményt?

A tető felnyitásakor szembe tűnik a kifinomult dizájn, ami összeköti az esztétikumot a használati értékkel (megjegyzem a tető lezárása se lecsapódást jelent ennél a WC-nél).

A Geberit ONE a TurbóFlush technológia révén alapos öblítést biztosít. 

Magam részéről elmondhatom, hogy a hagyományos ülőkék rögzítőjénél a körbe törölgetés mindig macerás dolog. Takarításnál ezt többször ismételgeti az ember, hogy biztosan minden zeg-zugot elérjen. A Geberit ONE megoldásnál ez nem jelent gondot, hiszen egy könnyed kézmozdulattal le tudjuk emelni az ülőkét a szaniterről. Így külön kényelmesebb megtisztítani mindkettőt és biztosak lehetünk abban, hogy a higiénia nem kérdés. Egy hagyományosan rögzített fedél lecsavarozgatása meglehetősen körülményessé tenné a takarítás ezen fázisát, gondolom ebben egyet értünk.

Egyszerűen levehető fedél és ülőke.

A legpontosabb tervezés is elcsúszhat a kivitelezés során. Gondolok itt arra, hogy például pár centivel lejjebb/feljebb fúrják a WC csésze rögzítésének helyét. Ilyen “apróbb” malőrökre nyújt megoldást a Geberit ONE, hiszen ennek a szaniternek a magassága utólagosan is állítható, bármikor. Persze csak pár centi a lehetőségünk, de ez itt sokat számít! Ez összesen 4 cm, amiből 3 cm a magasabb-, 1 cm az alacsonyabb pozícióba állítás határa.

Integrált magasságállítás

Alábbi videóban megtekinthető a beszerelés egyszerű menete.

Forrás: www.youtue.com

Geberit Monolith – a bontás nélküli megoldás

Azoknak, akik még nem akarják szétverni a fürdőszobát, hogy ezt a kényelmet élvezhessék, megoldást jelent a Geberit Monolith rendszere. Ez külső víztartály, melyre szintén szerelhető a Geberit ONE. A Monolith egyben funkció és szépség a fürdőszobában.

Falbontás nélkül élvezhetjük a Geberit kínálta higiéniát és kényelmet.

A Monolith szerelés alább látható.

Forrás: www.youtue.com

Ahhoz, hogy minden burkolathoz illeszkedhessen a Monolith, a gyártó hatféle megjelenést biztosít. Ilyen az időtlen fehér, a fekete, a láva vagy a homokszürke elülső üvegburkolatok, valamint a palahatású kőagyagból és betonhatású kőagyagból kapható előlapok. Ezek szinte bármilyen környezetbe remekül illeszkednek, ajánlja a Geberit.

Cikk forrása: www.geberit.hu

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

  +  14  =  24