2021. október 22.
KezdőlapBulvárTop 10 leggazdagabb színésznő a világon

Top 10 leggazdagabb színésznő a világon

Ez a toplista a funpagess oldal által lett összeállítva.

10. Drew Barrymore

Drew Barrymore

Drew Barrymore színésznő, modell, szerző és vállalkozó 1982-ben vált ismertté a nagysikerű E.T. című filmben nyújtott alakításáért. Azóta számos népszerű filmben szerepelt, mint például az 50 első randi, a Charlie angyalai, a Bambanő és a Sikoly.
Az évek során számos díjat nyert, köztük – de nem kizárólag – Golden Globe és a Screen Actors Guild díjat. 2019-re becsült nettó vagyona 125 millió dollár.

9. Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

28 éves korában Jennifer Lawrence filmjei már több mint 5,7 milliárd dollár bevételt értek el a jegypénztárakban. 2015-ben és 2016-ban a világ legjobban fizetett színésznője volt, és az Éhezők viadala trilógiában nyújtott teljesítményével sokak szívét megnyerte.
Jennifer Lawrence sok más nagyszerű filmben is szerepelt, mint például az X-men, az Öröm, az Utazók, Vörös Veréb, az Amerikai botrány és a Napos Oldal. Ez utóbbiért a legjobb színésznő Oscar-díját nyerte el. 2019-re becsült nettó vagyona 130 millió dollár.

8. Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson számos elismerést ért el az életben. Csillagja van a Hollywoodi Hírességek Sétányán, jelenleg a világ legjobban fizetett színésznőjeként tartják számon, és többször is felkerült a Forbes Celebrity 100-as listájára.
Hírnévre tett szert olyan filmekkel, mint az Amerikai Rapszódia, a Lucy, a Marvel filmek, melyből csak a Bosszúállók sorozat több mint 8 milliárd dollárt hozott a konyhájára! 2019-re becsült nettó vagyona 140 millió dollár.

7. Angelina Jolie

Angelina Jolie

Több Golden Globe és egy Oscar-díjat nyert Angelina Jolie ma a világ egyik legismertebb színésznője. Meghódította a közönséget olyan filmekben nyújtott alakításával, mint a Lara Croft: Tomb Raider, Salt, Mr. and Mrs. Smith, Demóna és Az utazó.
Angelina Jolie kiváló filmes karrierje mellett nagy erőfeszítéseket tesz a humanitárius munkában is. 2019-re becsült nettó vagyona 160 millió dollár.

6. Miley Cyrus

Miley Cyrus

Miután gyermekkorában kisebb szerepeket vállalt, Miley Cyrus a Disney Hannah Montana című tévéshow-jával a hírnév felé vette az irányt. Ez a műsor gyorsan megalapozta Cyrust tehetséges színésznőként és énekesnőként, és rajongóinak millióit gyűjtötte össze a világ minden tájáról.
Annak ellenére, hogy Miley Cyrus Hanna Montana befejezése után úgy döntött, hogy a zenei karrierjére koncentrál filmeken keresztül, mégis számos filmben szerepelt, mint Az utolsó dal, a Totál beépülve, a Galaxis őrzői 2. és a Hannah Montana: A Film. 2019-re becsült nettó vagyona 160 millió dollárra rúg.

5. Julia Roberts

Julia Roberts

Örökké a filmipar csinos nőjeként ismert Julia Roberts számos nagyszerű filmmel írta meg magát Hollywood történelmébe. Öt alkalommal nyerte el a People magazin „A világ legszebb nője” díját, és a szépség megszemélyesítőjének tartják.
Sokak szívét megnyerte olyan filmekben, mint az Sztárom a Párom, Ocean’s elven és Ocean’s twelve, az Erin Brokovich és a Oltári nő. A Mona Lisa Mosolya című filmért a színésznőnek 25 millió dollárt fizettek, így ő volt a világ legjobban fizetett színésznője akkor. 2019-re becsült nettó vagyona 200 millió dollár.

4. Sandra Bullock

Sandra Bullock

Sandra Bullock ötévesen kezdett el színészkedni, és 1994-ben debütált Hollywoodban a Féktelenül című filmben. Ezután főszerepet játszott olyan kritikusok által elismert filmekben, mint a Gravitáció, Beépített szépség 1-2., A ház a tónál, Két hét múlva örökké, Megérzés és a Madarak a dobozban.
Pályafutása két évtizede alatt többszörös Critic’s Choice-, Screen Actors Guild- és Golden Globe -díjat nyert, valamint A szív bajonkai című film legjobb színésznőjének járó Oscar -díjat. 2019 -re becsült nettó vagyona 200 millió dollár.

3. Julia Louis Dreyfus

Julia Louis Dreyfus

A 9 Emmy-díj, 7 Screen Guild-díj és 1 Golden Globe-díjas Julia Louis Dreyfus történelmet írt azzal, hogy több Emmy-díjat nyert, mint bárki más korábban. Ő az ezüstvászon királynője, és legjelentősebb szerepei között szerepel a Seinfeld, Az alelnök és a Saturday Night Live. 2019-re becsült nettó vagyona 200 millió dollár.

2. Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Számos dologról ismert, többek között Rachel Green szerepében a Jóbarátok című sorozatból, Jennifer Aniston komédia-érzéke a Családi üzelmek és a Förtelmes Főnökök című filmben, valamint a romantikus vígjátékok iránti rajongása olyan filmekben, mint a Exférj újratöltve, Szakíts, ha bírsz, Kellékfeleség és a Minden6ó.
Bájos személyisége és a képernyőn megjelenő mágnesessége sok rajongót rabul ejtett, végül majdnem egymillió dollárt keresett epizódonként a Jóbarátokkal. Az évek során számos Emmy-, Golden Globe- és Screen Actors Guild-díjat nyert. 2019-re becsült nettó vagyona 240 millió dollár.

1. Jessica Alba

Jessica Alba

Jessica Alba 13 éves korában kezdte színészi karrierjét, 19 éves korában pedig a Sötét Angyal című filmben játszott szerepével emelkedett ki. A világ egyik legszebb nőjének tartott Jessica Alba olyan figyelemreméltó filmekben szerepelt, mint a Fantasztikus négyes és folytatása, a Valentin nap és a Sok szerencsét Chuck.
2012-ben ő társalapította a The Honest Company-t, amely háztartási és babatermékeket forgalmaz. 2019-re nettó vagyonát 350 millió dollárra becsülik.

Kapcsolódó cikk

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

4  +  4  =  

Legnépszerűbb

- Advertisment -