A világnak boldog emberekre van szüksége!

238

Azt hiszem, az elmúlt másfél év sok mindenre ráébresztett bennünket: Nem tudhatjuk, mit hoz a holnap. Nem tudhatjuk, mennyi időnk van hátra. Nem tudhatjuk teljes biztonságban magunkat és a szeretteinket. Nem a pénz, hanem az egészség és a boldogság a legfontosabb.

Mintha a covid járvány felkapcsolt volna egy lámpát a szívünkben, hogy meglássuk, mi az, ami igazán számít. Számít a szabadság. A boldogság. Az önmegvalósítás. A békesség.

Gondold ki hát, hogy mi az, ami téged boldoggá tesz, és cselekedj aszerint! Táncolj a szoba közepén, ha ahhoz van kedved! Állj ki az esőbe! Bicajozz a határban! Utazz el egy távoli országba! Vedd kezedbe azt a könyvet, aminek az olvasását régóta tervezed! Mondj fel a munkahelyeden, ha úgy érzed, megbetegít! Tárd ki a szíved örömét és bánatát! Vallj szerelmet annak az embernek, aki irányába így érzel! Gyönyörködj a naplementében! Millió- millió apró és nagy dolog boldoggá tehet minket!

A világnak boldog emberekre van szüksége! Az embereknek boldogságra van szüksége! Lépjük hát meg azt, amire a szívünk mélyén vágyunk! Ha ezt megtesszük, nincs mit megbánnunk!

-Sorsgombolyító-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét