Egy álom válik most valóra, amióta léteznek a Transformers átalakítható játékok. A Hasbro és Robosen együttműködéséből született gyűjtői Optimus Prime figura magától átalakul.

Első hallásra nem olyannyira hozott lázba egy automat Optimus Fővezér, aztán megnéztem az alábbi promóciós videót. Oltári jól néz ki az alakváltás és az Autobot figura megannyi más rajongói nyalánkságra is képes.

Gurul, átalakul, két lábon jön és megy, harcba hív, támad, roll out, aztán vissza is változik kamionná. Az eredeti szinkronszínész Peter Cullen hangján szólal meg, közel 80 hangeffektet tud és mobiltelefonról is irányítható. A megannyi képesség nem véletlen, elképesztő mennyiségű 5000 alaktrészből áll, ami tartalmaz 60 chipet és 27 szervomotort. Az ára ennek megfelelően 700$, tehát nem csupán képességei és díszdobozos csomagolása miatt nevezhető gyűjtői kiadásnak. Aki sokallja ezt az árat, az nyugodtan nézze meg mégegyszer a promóciós videót, mert elképesztően élethűen működik.

Az egyetlen hátulütő amit fel tudnék hozni, az a kamion formája, ami a nyeregnél némileg alárendelődik a robot alakjának, de amint két lábra áll minden ellenérv szertefoszlik és a birtoklási vágy lép előtérbe.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét