Az interneten rákeresve nem én voltam az első Star Wars rajongó, aki a Mandalori sorozat címszereplőjét és a köznyelven Baby Yoda-ként ismert karaktert választottam a húsvéti tojásfestéshez. Némileg azért továbbfejlesztettem.

Fontos volt számomra, hogy semmiféle hungarocell tojást ne használjak a méretarányossághoz. Baby Yoda, azaz Grogu fürjtojásból készült. Akár a normál baromfi tojást ezt is ki lehetett fújni. A zöld színt magam kevertem, hogy világosabb legyen és minél pontosabb a The Mandalorian sorozatban látottakhoz viszonyítva. Tempera festéket használtam a durvább felülete elérése érdekében. Az igazán fontos dolog viszont a két papírfül, a karakter életre keltéséhez.

A mandalori fejvadász, név szerint Din Djarin, vagy becenevén Mando, esetében akril festékekkel kevertem ki egy nagyjából ‘beskar’ szürke színt.

A további festésről meséljen a kész tojásokról készült kép. Még annyit jegyeznék meg, hogy az apró részletekhez grafit ceruzát, a domináns részekhez meg alkoholos filctollat használtam.

Mando fegyverének alapanyaga hurkapálca. Ezt a kész mandalori tojás hátára ragasztottam, hogy még vagányabb legyen a végeredmény.

A munkálatok közben egy tematikus locsoló versre is futotta:

DISNEY PLUS-ON JÁRTAM,

MANDALORIT LÁTTAM.

ez Csupán kölni, ne félj,

meglocsollak, this is the way!

A tavalyi rohamosztagos is vállalhatóra sikerült, E-11-es sugárvetővel:

A Star Wars tojáscsapat együtt igazán hangulatos, jövőre majd biztosan újra bővülünk:

TOVÁBBI FILMES CSINÁLD MAGAD ALKOTÁSOK ITT.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét