2021. április 18.
KezdőlapHobbyAutó-MotorMegvan, ki helyettesíti Marquezt Katarban!

Megvan, ki helyettesíti Marquezt Katarban!

A Honda megerősítette azt, amit már hetekkel korábban sejteni lehetett, miszerint Marquez helyettesítésére hivatalosan is Stefan Bradlt kérik fel az idény első két nagydíján.

A Honda a hétfői napon jelentette be, hogy Marc Marquez egyelőre biztonsági okokból nem áll rajthoz az idény első két versenyén, majd később bejelentették, hogy a spanyol legkorábban a Portugál Nagydíjon térhet vissza, amennyiben az orvosok zöld utat adnak neki.

Biztossá vált tehát, hogy Marquezt helyettesíteni kell az első futamokon, most pedig az is eldöntetett, hogy Stefan Bradl lesz az, akit erre a szerepkörre felkérnek. Bradl a tavalyi Cseh Nagydíj óta pótolja Marquezt a Hondánál.

„Először is szeretnék köszönetet mondani a HRC-nek, és sok jót kívánok Marcnak a további gyógyuláshoz” – mondta Bradl. „Jó teszten vagyunk túl, jól mozogtam a motoron a zsúfolt 2020-as szezon után, ez egy jó startja 2021-nek.”

„Nagyszerű lesz újra Katarban versenyezni, sok idő eltelt az ottani utolsó versenyem óta, de a két teszt határozottan felgyorsított a pályán, így nem hiszem, hogy ez hátrányt jelentene a számunkra. Kezdjük a szezont! – zárta a gondolatait Bradl.

Kapcsolódó cikk

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

  +  7  =  13

Legnépszerűbb