A Columbia legjobb Csillagok Háborúja kabátja a Birodalom visszavág-ot felvevő kamerák mögül érkezett. Az üzletek elé kitelepült rajongók és másodpercek alatti online készletkisöprés lett az eredmény. A ruházati cég és Star Wars együttműködés nem újdonság, a Zsivány egyes és Az utolsó Jedik premierjére is adtak ki kabátsorozatokat. Talán a legjobb terméket nem a filmek karakterei ihlették, hanem a stáb. 1979-ben a Hoth bolygón játszódó jeleneteket a norvégiai Hardangerjokulen gleccseren vették fel extrém körülmények között. A stáb részére készített speciális télikabátból alig 100 darab készült és bizonyos, hogy annál is kevesebb létezik belőle napjainkban.szmk_columbia_empire_parka_star_wars_csillagok_haboruja_kabat_3.jpgA Columbia hivatalos leírás alapján a régimódi stílus és a legmodernebb technika egyesül az EMPIRE crew parka nevezetű kabátjukban. A rajongóknak a lényeg természetesen az autentikus külső, a Star Wars Birodalom visszavág logó és néhány kedves apróság, mint például a gleccser GPS koordinátái a bélésben. A díszdoboz pedig mindig a hab, a Csillagok Háborúja ereklyék tortáján.szmk_columbia_empire_parka_star_wars_csillagok_haboruja_kabat_8.jpg

szmk_columbia_empire_parka_star_wars_csillagok_haboruja_kabat_2.jpg

szmk_columbia_empire_parka_star_wars_csillagok_haboruja_kabat_1.jpg

A szomorúbb hír, hogy ezeket a kabátokat aranyárban, 500$-ért árulták. A lenti videón látható, hogy a szemfüles rajongók időben lecsaptak a bolti készletekre, és állítólag másodpercek alatt elfogyott a garnitúra.

Az eredeti kabát történetéről a hivatalos Star Wars oldal is ír, az alábbi videóban pedig maga a Columbia kabát vehető szemügyre tüzetesebben.

A végére pedig a kedvenc képem amit a témában találtam. Luke Skywalker (Mark Hamil), Leia hercegnő (Carrie Fisher, és Gary Kurtz, a producer látható, az ominózus kabátban.

szmk_columbia_empire_parka_star_wars_csillagok_haboruja_kabat_4.jpg

A Zsivány Egyes kabátokról itt, Az utolsó Jedik premierjekor kiadott Echo base kabátokról itt írtam.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét